‘Bagges Winkel’ vender tilbage!

Efter en masse overvejelser og tid væk fra skærmen har jeg valgt, at det er tid til at ‘Bagges Winkel‘ finder vej tilbage til internettet. Jeg håber I vil tage godt imod. 🙂

Om ‘Bagges Winkel’:
Bloggen startede i sin tid som en LCHF mad blog. Dette da jeg spiste efter deres principper på daværende tidspunkt. Nu vil bloggen være en ganske alm. madblog, hvor jeg deler ud af mine udskejelser i køkkenet.

Lidt om mig:
Jeg hedder Joan, har 32 år på bagen, og elsker at lave mad i min fritid. Jeg er uddannet Ernæringsassistent, men valgte at ligge grydeskeen på hylden i 2013, for herefter at indlede en karriere indenfor Kundeservice, hvor jeg til dagligt indtager rollen som Teamleder i en stor dansk virksomhed.

Hvorfor navnet ‘Bagges Winkel’?
Det er et sjovt lille spil på mine efternavne Bagge & Winkel.

Instagram
Bagges Winkel

More to come!