Om BW

Navn: Joan Bagge Winkel
Alder: 32 år
By: Hvidovre
Uddannelse: Ernæringsassistent
Job: Teamleder, Kundeservice

Bloggen startede i sin tid som en LCHF mad blog. Dette da jeg spiste efter deres principper på daværende tidspunkt. Nu vil bloggen være en ganske alm. madblog, hvor jeg vil dele ud af mine udskejelser i køkkenet, og hvor jeg håber på at kunne inspirere jer til at prøve nye ting.

Jeg hedder Joan, har 32 år på bagen, og elsker at lave mad i min fritid. Jeg er uddannet Ernæringsassistent, men valgte at lægge grydeskeen på hylden i 2013, for herefter at indlede en karriere indenfor Kundeservice, hvor jeg til dagligt indtager rollen som Teamleder i en stor dansk virksomhed.

Da jeg startede på min uddannelse i 2005, var jeg helt sikker på, at jeg nu var landet på den rette hylde – min hylde. Sådan var det også i lang tid, men efter nogle hårde år, i et arbejdsmiljø som ikke just var godt for mig, fik jeg en tænkepause og et pusterum, hvor jeg kunne gøre op med mig selv ift., hvordan min fremtid skulle se ud. Efter nøje overvejelser måtte jeg indse, at den passion jeg var startet ud med, indenfor køkken verdenen, desværre ikke længere var tilstede, og jeg skulle nu til at finde ud af, hvad jeg så skulle kaste mig ud i.

Året er 2014, jeg står på usikker grund og er igang med at søge job som en sindsyg. Pludselig giver det pote, og jeg bruger de næste godt og vel 1,5 år i en IT Servicedesk, hvor vi supporterede bruger af RegionHs IT systemer. Dét gav mig blod på tanden og det føltes som om, at jeg havde fundet min nye hylde – at have et arbejde, hvor jeg kunne hjælpe andre, og hvor jeg kunne gøre en forskel for andre mennesker.

Med ovenstående fik jeg blod på tanden, og ledte nu efter et job, hvori dette kunne indfries på en endnu større skala. Det må man sige er lykkes med mit nuværende arbejde, hvor vi har et helt fantastisk arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle, og hvor vi gør utrolig meget for, at alle føler sig værdsat og godt behandlet.

Det er et sjovt lille spil, syntes jeg selv, på mine efternavne Bagge & Winkel.